Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Biztonság, megbízhatóság

A legalaposabb választás után is történhetnek váratlan dolgok!

  • Kiválasztottad az online nagyon tetsző keretet, de az otthoni próba után már nem tetszik annyira?
  • A szemüveg megérkezését követően jössz rá, hogy a szín, amit választottál, egyik ruhádhoz sem illik?
  • Neked bejön, de a párodnak nem? ????
  • Rosszul jelölted be a kívánt dioptriát? Nem látsz jól az olvasószemüvegeddel?

Bármelyik történik a fentiek közül, megbízhatsz bennünk! 30 napig (!) minden tőlünk vásárolt olvasószemüveget visszavásárolunk Tőled. Küldd vissza nekünk és mi visszatérítjük a vételárat, vagy beszámítjuk, ha mást választanál!

Gyorsaság, kényelem

Te sem szeretsz másokhoz igazodni? Sorban állni, másokra várni? Kevés az időd, nehéz az időpont egyeztetés? Nem tudsz olvasószemüveget venni a lakóhelyed környékén?
Bármit választassz kínálatunkból, mi maximum …. napon belül eljuttatjuk Hozzád! Ha úgy kéred, házhoz szállítással, ha másként döntessz 3500 átvételi pontunk bármelyikére az ország egézs területén (Pick Pack Pont és Postapont).

Alacsony ár, jó minőség

Webáruházunkban majdnem minden termékre jelentős árengedményt adunk vásárlóinknak. Örömmel tesszük, hiszen nekünk nem kell drága bolthálózatot és személyzetet fenntartanunk, mint másoknak. Szinte minden termékünk raktárainkból, vagy gyártósorainkról jut el közvetlenül hozzád! Az így elért költség csökkenést pedig pedig megosztjuk veled, így nagyságrendekkel olcsóbban tudsz vásárolni, ugyanolyan jó minőségben, mintha egy fizikai boltban tennéd! Webáruházunkban általában 3 minőségi kategóriát talász.

Olvasószemüvegek a hétköznapokra:

Ezeket a szemüvegket azoknak a vásárlóinknak szánjuk, akiknek fontos ugyan a szemüveg stílusa, de nem az elsődleges szempont. Hajlamosak elveszíteni, összetörni, vagy elveszíteni az aktuális szemüvegüket, ezért olcsón szeretnének vásárolni, jó minőségben, esetleg több darabot. Fontos kiemelnünk, hogy ezek a szemüvegek is kiváló minőségűek, de nem márkásak és nem különleges anyagokból készülnek.

Több olvasószemüveg jelentős kedvezménnyel:

Ugye milyen kellemetlen pillanat, amikor az autóban veszed észre, hogy az olvasószemüveged otthon maradt?
Vagy az élénk színeket kedveled, de a munkahelyedre egy szolídabb színű keretet kell választanod?
Ha kedvenc olvasófoteledben ráülsz az olvasószemüvegedre, de nincs otthon pótlás?
Ha a nagypapa szemüvegét az unokák Darth Vader szemüvegnek használják és ő a tortán levő évszámot sem tudja elolvasni?

Tudjuk még fokozni, mind szemüvegesek vagyunk…????

Nálunk az ilyen esetek megelőzése is egyszerű: mindig találsz olyan akciókat nálunk, amikor az alap olvasószemüveged mellé óriási kedvezménnyel rendelhetsz egy más stílusú hasonlót.