Szállítási információk

 

Országszerte, 600 ponton - Pick Pack Pont

Relay, Inmedio újságárusok; MOL ésOMV töltőállomások; Co-op élelmiszerboltok; Playersroom és Sport Factory cipőboltok.

Magyarország 190 településén, több mint 600 ponton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudja venni rendelését. A Pick Pack Pontok valójában Relay és Inmedio hírlap-árusokat; OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutakat; Playersroom, Sportfactory, Sportmax és Co-op Star üzleteket takarnak. Nyitva tartásuk pontonként változó, de többségében nagyobb intervallumot fednek le, mint futárszolgálatunk. (Térképen itt tudja megnézni, az Önhöz közeli Pick Pack Pontokat és azok nyitva tartási rendjét.) A Pick Pack Pontokon fizethet készpénzzel és többségénél bankkártyával is. Ha már minden rendelt terméke raktárunkban van, úgy csomagja bármely választott budapesti pontra 1-2 munkanap alatt, bármely vidéki pontra 2-4 munkanap alatt érkezik ki. (Ön két email értesítést fog kapni: először tőlünk (az olvasoszemuveg.com-tól), majd a kiszállító cégtől, amikor megérkezett csomagja a választott Pick Pack Pontra. Az adott ponton legfeljebb 5 napig várja Önt csomagja, hogy átvegye, utána automatikusan visszaszállítják nekünk.) A szállítási költség 15 000 Ft rendelési érték alatt 490 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. További információ az átvételi pontokról: www.pickpackpont.hu, vevőszolgálati email cím: pickpackpont@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 7.00 és 20.00 között: 06 (1) 803 63 00, hétvégeken 10.00 és 12.00 között: 06 (30) 619 30 70.
Rendelésének aktuális állapotáról a Pick Pack Pont csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

 

Országszerte, 351 csomagautomata - FoxPost

  • A csomagok 1-2 munkanapos átfutással érkeznek meg a csomagautomatákba. 
  • A megérkezés után 5 napig veheti át csomagját. Ha 5 napon belül nem veszi át csomagját, akkor a FoxPost visszahozza nekünk.

Az automaták bevásárlóközpontokban, fedett helyen találhatók. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ. Ha megrendelése munkanapon 15 óráig megérkezik és minden rendelt termék raktárunkban van, úgy csomagja bármely választott FoxPost csomagautomatába a következő munkanapra érkezik meg. Miután átadtuk rendelését a FoxPostnak, emailben értesítjük Önt. Rendelése csomagautomatába érkezéséről a FoxPost SMS-ben értesítést küld Önnek. FONTOS, hogy a telefonszámát pontosan adja meg a rendelése során, különben nem kap értesítést a csomagja megérkezéséről. Az automatáknál bankkártyával tud fizetni, illetve a megrendelése során online. A szállítási költség 15 000 Ft rendelési érték alatt 490 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENESBővebb információt talál a FoxPost oldalán, vagy forduljon ügyfélszolgálatukhoz a 06-1-999-0-369 (H-P 09-21 óráig). 
Rendelésének aktuális állapotáról a FoxPost csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

A csomagátvétel módjáról ebben a videóból is tájékozódhat:

 

 

Országszerte, 3 000 ponton, PostaPont

(Magyar Postahivatalok, MOL benzinkutak, csomagautomaták)

Magyarország több mint 2100 településén, több mint 3000 PostaPonton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudja venni rendelését. Ezek a PostaPontok többségükben postahivatalok, de vannak közöttük MOL benzinkutak, Coop áruházak és csomagautomaták is. Nyitva tartásuk pontonként változó, de többségében nagyobb intervallumot fednek le, mint futárszolgálatunk. Térképünkön itt tudja megnézni az Önhöz közeli PostaPontokat és azok nyitva tartási rendjét. A legtöbb PostaPonton fizethet készpénzzel és bankkártyával is, de csomagautomatáknál csak bankkártyával tud fizetni. Érdemes tudni, hogy a bankkártyás fizetés a Magyar Postákon már nem számít készpénzfelvételnek. Ha már minden rendelt terméke raktárunkban van, úgy csomagja 1 munkanap alatt kiérkezik a választott PostaPontra. Ön két email értesítést fog kapni: először tőlünk (az olvasoszemuveg.com-tól), majd a Magyar Postától, amikor megérkezett csomagja a választott PostaPontra. Az adott ponton 5 napig várja Önt csomagja, utána automatikusan visszaszállítják nekünk. Amennyiben Postahivatalba kérte a csomagját, úgy vigye magával személyi igazolványát és lakcím kártyáját is, mert a Posta kollégái átvételkor ellenőrzik, hogy az átvételnél megjelölt személy egyezik-e az átvételre érkezővel. A szállítási költség 15 000 Ft alatti rendelési érték alatt 790 Ft, 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. További információ az átvételi pontokról: www.postapont.hu, telefon: 06 (40) 31 32 33.
Rendelésének aktuális állapotáról a PostaPont csomagkövetés oldalán tájékozódhat.

 

Országszerte, futárral saját címére

Kiszállítás munkahelyére vagy lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között (17 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES, egyébként 790 Ft)

A futár munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között munkahelyére vagy lakására viszi Önnek a csomagot. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen futáros kiszállítást, ha 9.00 és 17.00 óra között Ön vagy megbízottja a helyszínen át tudja venni a csomagot (és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét). Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A kiszállítás 790 forintba kerül, vagy 17 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. Az olvasoszemuveg.com küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon. Az Express One futárszolgálat elérhetősége 06 (1) 877 7400, weben: www.expressone.hu, e-mailen: ugyfelszolgalat@expressone.hu.  A Sprinter futárszolgálat elérhetősége: 06 (1) 347 3000, weben: www.sprinter.hu, emailen: info@sprinter.hu.
Rendelésének aktuális állapotáról az ExpressOne csomagkövetés vagy a Sprinter csomagkövetés oldalakon tájékozódhat.