Az olvasoszemuveg.hu webáruház olvasószemüvegek, monitor szemüvegek, kékfény szűrő szemüvegek és szemüveg keretek kényelmes és gyors online értékesítésével foglalkozik. Kiemelt célunk, hogy ügyfeleink a hosszú ideig tartó és körülményes bolti vásárlás helyett otthonukból egyszerűen tudjanak vásárolni tőlünk. Dioptriával, vagy dioptria nélkül Ön több, mint 100 féle, különböző stílusú szemüveg közül válogathat kedvenc számítógépe előtt ülve, vagy okostelefonján. A kényelem mellett ráadásul Ön ezeket a szemüvegeket a megszokottnál jelentősen alacsonyabb áron kapja meg, hiszen a fizikai bolt fenntartásának költségei nem terhelik az Ön vásárlását!

A rizikó kizárt!

Ha Ön tőlünk rendel, 30 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk az Ön számára. Nem tetszik a megrendelt szemüveg stílusa, másként mutat Önön, mint ahogy elképzelte? Nem gond, küldje vissza számunkra, a vételárat visszatérítjük, vagy beszámítjuk kövekező vásárlásába!

Nem szeretne messze menni otthonától?

A tőlönk megrendelt szemüvegeket házhoz szállítással is kérheti, vagy személyesen veheti át az ország több, mint 3500 pontján (Pick Pack Pont, Postapont).

Ingyenes házhoz szállítás

Ha a tőlünk megrendelt szemüvegének, vagy szemüveg keretének ára meghaladja a 10.000 Ft-ot, a kiszállítás költségeit magunkra vállaljuk, Önnek a szállításért nem kell fizetnie!

Miért olcsóbb, mintha optikusnál vásárolnék?

Az olvasoszemuveg.hu egy webáruház, a termékeinket Ön közvetlenül a raktárunkból, vagy gyártó sorunkról kapja meg. Ezért nincs szükség drága bolthálózatra és értékesítőkre, az így megtakarított öszzegeket Önnek tudjuk visszaadni árengedmények és megtakarítások formájában.

Hátterünk

Az olvasoszemuveg.hu az eOptika csoport tagja. Az eOptika Kft. kontaktlencsék és kiegészítők internetes kiskereskedelmével foglalkozik, az elmúlt években elégedett ügyfelek ezreit szolgálta ki kiváló minőségű optikai termékkkel.
Célunk, hogy ügyfeleink számára a bolti vásárlásnál lényegesen olcsóbban, egyszerűbben és gyorsabban biztosítsuk megszokott termékeiket. Szeretnénk, hogy valamennyi ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen.